Acest site foloseste cookies, detalii. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul folosirii lor. 

Back To Top
Call

Inchiriere Masini pe Termen Lung si Leasing Operational Auto

Servicii incluse, rata lunara fixa

AMS

Mentenanta, reparatii & ITP;

Asigurari RCA si CASCO;

Managementul anvelopelor;Mentenanta, reparatii & ITP:

In chiria lunara sunt incluse toate serviciile si costurile cu mentenanta si orice alte reparatii necesare pe parcursul contractului de inchiriere pe termen lung in unitati service autorizate si piese originale. Pe durata reparatiei, fie si de doar 2 ore vei primi o masina de inlocuire pentru ati continua activitatea.

Inspectii Tehnice Periodice (ITP) asa cum sunt prevazute inlegislatie, la maxim 2 ani, precum si reparatiile recomandate cu ocazia acestora si inlocuirea kitului legislativ in momentul expirarii (trusa medicala si stingator).

Asigurari RCA si CASCO:

Politele de  asigurare, RCA si CASCO sunt efectuate si reinnoite de AMS iar valoarea asigurarilor este fixa pe durata contractului de inchiriere pe termen lung, cresterile de preturi efectuate de asiguratori, aplicarea clauzei malus sau rata daunalitatii neinfluentand rata lunara pe durata contractului. 

Asigurarea RCA are limita de despagubire impusa de legislatia in vigoare (6.070.000 Euro pentru vatamari corporale si 1.220.000 Euro pentru pagube materiale). Full CASCO, cu sau fara Fransiza. 

Managementul anvelopelor:

Include un numar nelimitat de anvelope PREMIUM (Dunlop, Michelin, Goodyear, Continental sau Bridgestone) in conformitate cu legislatia in vigoare, montaj, echilibrare roti, depozitare anvelope extrasezon.

De inlocuirea anvelopelor ne ocupam noi iar pe durata schimbului vei primi o masina de inlocuire.

 

 

 

AMS

Managementul accidentelor;
Asistenta rutiera;
Autovehicul inlocuire;Managementul accidentelor:

In caz de dauna sau accident te vom consilia in vederea declararii accidentului la politie sau asigurator (este obligatia legala a soferului), ulterior ne ocupam sa ducem masina la service in vederea reparatiei iar pe toata durata imobilizarii vei beneficia de o masina de inlocuire fara costuri suplimentare.  


Asistenta rutiera:

Atunci cand masina este nedeplasabila prin serviciul de asistenta rutiera vei beneficia de o masina la schimb si tractarea autovehiculului tau la cea mai apropiata unitate service autorizata. 


Autovehicul inlocuire:

Ori de cate ori masina ta este indisponibila, fie ca este o reparatie de durata (dauna, nu sunt piese pe stoc, etc) sau o interventie de cateva ore (inlocuirea anvelopelor sezoniere, revizie periodica) vei primi un autovehicul de inlocuire pentru ati continua activitatea. Serviciul este inclus in rata si nu genereaza costuri suplimentare fata de chiria lunara.  

 

AMS

Managementul combustibilului;

Inmatriculare / radiere;

Servicii door to door;Managementul combustibilului:

Punem la dispozitia fiecarui utilizator un card de combustibil ce se poate utiliza in cea mai mare retea de benzinarii din Romania - Petrom OMV iar contravaloarea combustibilului este refacturata la finalul lunii odata cu chiria lunara pentru inchirierea pe termen lung. Deasemenea verificarea corectitudinii facturii si rapoartele de utilizare vor fi trimise lunar.

Inmatriculare / radiere:

Ne ocupam de inmatricularea masinii, scutind astfel drumuri la administratia financiara, trezorerie, politie, RAR atat la inceputul conrtactului (inmatriculare) cat si la finalul contractului (radiere). Costurile aferente sunt incluse in rata de inchiriere pe termen lung si sunt fixe.

Servicii door to door:

Ori de cate ori este necesara deplasarea autovehiculului pentru efectuarea operatiunilor de mentenanta, ITP, schimbarea anvelopelor, efectuarea reparatiilor in urma accidentelor, un agent AMS se va ocupa sa preia masina de la utilizator si sa merca la unitatea service. Sunt excluse deplasarile in scopul spalarii autovehiculului, alimentarii cu combustibil, verificarii presiunii din anvelope, declararea daunelor la sectia de Politie sau/si asigurator.

 

AMS

Administrare contract;

Managementul amenzilor;

Personal dedicat.Administrare contract:

Modificarile aparute pe durata contractului de inchiriere pe termen lung; modificarea perioadei sau a kilometrajului, comanda unei masini fac parte din serviciul de administrare a contractului alaturi de monitorizare kilometrajului, efecturaii interventiilor in service, raportare in vederea utilizarii eficiente a parcului auto inchiriat

Analiza flotei, politica de flota, diagnosticarea flotei, training utilizatori.

Managementul amenzilor:

Amenzile pentru deasirea vitezei sau amenzile pentru parcare neregulamentara sunt consumatoare de timp, energie si bani. Pentru orice amenda ne ocupam de identificarea soferului si trimiterea documentelor catre organele abilitate sau in cazul in care eset necesar ne vom ocupa de plata amenzii. Costul amenzii va fi refacturat clientului sau soferului direct. Serviciul de management al amenzilor este gratuit pentru toti clientii care inchiriaza masini de la AMS.

Personal dedicat:

O comunicare eficienta sta la baza unui serviciu de calitate de aceea fiecare utilizator are alocat o persoana de contact pentru orice solicitare are pe durata contractului, fie ca este vorba de primirea unei imputerniciri, schimb de anvelope sau revizie periodica, personalul AMS este dedicat utilizatorului pe intreaga durata a contractului de inchiriere pe termen lung.

Oferta speciala

Solicita oferta personalizata

 

Valoarea ratei lunare este Fixa si nu se modifica in caz de fluctuatie a taxelor, impozitelor, daunalitatii CASCO, fluctuatiei asigurarii RCA, bonus/malus sau alte costuri ce pot aparea pe parcursul contractului de inchiriere a masinii pe termen lung; acest risc fiind preluat de AMS. Poti sa Previzionezi si sa Bugetezi foarte usor si exact toate costurile ce tin de flota auto. Deasemenea trebuie sa mentionam ca timpul alocat pentru gestionarea unei masini va disparea din agenda ta sau a colegilor, facand loc activitatilor cu adevarat importante pentru tine si afacerea tau.

 

Avantaje pentru afacerea ta:

 • platesti doar utilizarea masinii si serviciile incluse nu intreaga valoare a autovehiculului
 • efort financiar redus de la inceputul contractului
 • chirie fixa pe toata perioada
 • costuri usor de previzionat si bugetat
 • reducerea presiunii Cash-flow
 • deductibilitate fiscala integrala (100%) a chiriei
 • reducerea gradului de indatorare al firmei (autovehiculele nu sunt inregistrate in contabilitate ci doar rata)
 • utilizarea capitalului financiar al firmei in scopul principal al afacerii
 • cresterea competitivitatii prin focusarea intregii energii asupra obiectului principal de activitate
 • reducerea costulului total al flotei
 • reducerea riscurilor si fluctuatiilor cu costurile flotei
 • motivare angajati prin utilizare de masini noi
 • siguranta si confort
 • imagine pozitiva a firmei.