Acest site foloseste cookies, detalii. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul folosirii lor. 

Back To Top
Call

Inchirieri Auto Dacia Logan Diesel

Selecteaza datele si locatia pentru calcularea pretului total

Descriere
Date tehnice
Foto / Video
Detalii servicii
Intrebari si raspunsuri (2)

Închiriere Dacia Logan

In pretul serviciului de inchirieri auto sunt incluse:

 • Kilometraj nelimitat pentru inchiriere Dacia Logan Diesel mai mari de 3 zile;
 • Anvelope vara / iarna in functie de sezon;
 • Livrare/returnare GRATUIT pe raza orasului Bucuresti si Cluj-Napoca pentru inchirieri auto pe o perioada mai mare de 3 zile de L-V intre 9-18; pentru tarifele aplicate in alte locatii si intervale orare, consultati termeni si conditii; 
 • Asigurare de raspundere civila (RCA);
 • Asigurare FULL CASCO - CDW si TP conform termeni si conditii;
 • Rovinieta;
 • Auto neinscriptionate;
 • Inlocuirea masinii GRATUIT in caz de defectiune;
 • Spalare GRATUIT;
 • Asistenta rutiera 24/24;
 • Sofer aditional GRATUIT;
 • Taxele locale incluse;
 • Modificarea rezervarii GRATUIT.

Pretul exclude:

 • Combustibil;
 • Amenzi;
 • Taxe autostrada, feribot sau pod.

 

Mentiune: disponibilitatea pentru Dacia Logan Diesel este limitata, pentru rezervarile ce nu se pot onora cu Dacia Logan Diesel se va pune la dispozitie Dacia Logan Benzina si vom restitui contravaloarea a 5E/zi. 

Logan de inchiriat

Rent a Car Dacia Logan

Dacia Logan diesel are motorizare: 1.5 Diesel, 75cp, consum combustibil regim mixt 3,6 litri/100km.

Optiuni: Dacia Logan de inchiriat are urmatoarele optiuni - Senzori parcare spate, Aer conditionat, Geamuri electrice, ABS, ESP, 4 Airbag, Radio Mp3, comenzi volan, pregatire telefon cu Bluetooth, Oglinzi electrice si incalzite, computer bord, Gear Shift Indicator, proiectoare ceata, ISOFIX, Tire pressure indicator, temperatura exterioara, sistem Start/Stop, Euro 6.

Închiriere Logan are transmisie manuala, 5 locuri. Spatiul din portbagaj este generos, incapand cu usurinta 3 bagaje mari.

An fabricatie: 2016

Logan de Închiriat 

Închiriere Logan

Descriere Servicii: Inchiriere Logan model nou 2016 cu livrare gratuita (in Bucuresti si Cluj pentru inchiriere Logan pentru o perioada mai mare de 3 zile de Luni-Vineri in intervalul orar 9-18). Închiriere Logan pe o perioada ce depaseste 10 zile iar aceasta se livreaza gratuit in judetele adiacente Orasului Bucuresti si Cluj sau contra cost la nivel national. Rent a car Logan se poate face de orice persoana care are permis de conducere de minim 1 an, indiferent de varsta.

Kilometrajul: este nelimitat pentru inchiriere Logan pe perioade mai mari de 3 zile; in cazul in care perioada este mai mica, exista o limita de kilometri de 150km/zi, iar in cazul in care se circula in afara tarii se aplica o limita de 300km/zi, indiferent de perioada. Kilometrajul suplimentar se achita separat si are un cost de 0,08 €/km pentru Rent a car Logan.

Rezervarile: Logan de inchiriat se pot face pe model exact in cazul in care inchirierea incepe imediat; in cazul in care rezervarea se face pentru o data viitoare, masina primita va fi din aceeasi clasa, modelul exact al autovehiculului neputand fi garantat.

Livrarea: pentru inchiriere Logan se face dupa o inspectie tehnica si estetica detaliata, verificarea documentatiei, spalarea si alimentarea cu combustibil a masinii pentru a beneficia de un serviciu de inchiriere profesional.

Metoda de plata / Garantia: Plata pentru inchiriere Logan se poate face cash, card sau prin transfer bancar, garantia returnabila fiind preautorizata pe un card de credit intrucat contravaloarea garantiei pentru masina inchiriata nu ajunge in posesia noastra, ramane in contul Dumneavoastra urmand a fi deblocata la returnare daca autovehiculul a fost returnat in aceeasi stare. In caz de daune sau elemente lipsa/deteriorate, se poate retine o suma pentru remediere in cuantum maxim cu valoarea garantiei. Pentru micsorarea sau eliminarea garantiei, va rugam sa analizati termenii si conditiile de inchiriere si sa alegeti asigurarea suplimentara care va avantajeaza.

La solicitarea dvs serviciul inchirieri masini se poate face cu sofer AMS, 8 ore/zi, caz in care garantia / depozitul este 0, riscul  in caz de dauna sau furt fiind preluat de noi.

Documente necesare: Pentru efectuarea contractului de inchiriere Logan avem nevoie de o copie a  permisului de conducere, o copie a cartii de identitate/pasaport si o adresa de e-mail unde sa trimitem o copie a procesului verbal de livrare. La livrarea masinii de inchiriat, nu uitati card-ul de credit VISA sau MASTERCARD pentru preautorizarea garantiei. 

Pentru mai multe informatii cu privire la serviciile de inchirere Logan va rugam sa analizati termenii si conditiile, precum si modelul de contract de Rent a Car Logan disponibile  AICI.

 

Conditii speciale si tarife negociabile pentru RENT A CAR LOGAN PE TERMEN LUNG, pentru perioade mai mari de 1 luna. Posibilitate de INCHIRIERE LOGAN PE TERMEN LUNG / LEASING OPERATIONAL sau orice tip de autovehicul, nou sau din flota existenta. Contactati-ne pentru  detalii.  

Dacia Logan de Închiriat 

Masina se poate livra la mine acasa?
Mihai Dontu, 2016-10-18 13:17:50
Da, masina se livreaza la adresa indicata de Dvs, inclusiv la domiciliu. Pentru inchirierile cu o perioada mai mare de 3 zile in Bucuresti si Cluj-Napoca livrarea si returnarea este gratis.
As vrea sa inchiriez un VW Golf 7 in perioada 29 iunie-31 iulie si as vrea sa stiu cu cat timp inainte de a face rezervarea am garantia ca o sa primesc masina pe care o vreau?
Lazar Bogdan, 2017-01-12 03:02:20
Buna ziua, tinand cont ca solicitarea de inchiriere este peste cateva luni, rezervarile sunt confirmate doar pentru o clasa auto, nu pentru un anumit model de autovehicul. Cel mai probabil vom avea disponibilitate pentru respectivul model de autovehiculinsa putem garanta disponibilitatea doar cu o saptamana inainte de perioada indicata de Dumneavoastra. Va multumim!

Trimite o intrebare