Acest site foloseste cookies, detalii. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul folosirii lor. 

Back To Top
Call

Inchirieri Auto Dacia Logan Promotie

Selecteaza datele si locatia pentru calcularea pretului total

Descriere
Date tehnice
Foto / Video
Detalii servicii
Intrebari si raspunsuri (2)

PROMOTIE Pret FIX - 20E/zi indiferent de perioada

Conditii speciale PROMOTIE: 

 • Perioada minima 4 zile;
 • Kilometraj inclus 200km/zi, km suplimentar 0.1E/km;
 • Livrare/returnare GRATUIT la sediul AMS Rent a Car din Bucuresti - Bd Lacul Tei 1-3, intersectie cu Barbu Vacarescu de luni - vineri intre 9:18;
 • 15E livrare / returnare in Bucuresti sau Aeroport Otopeni;
 • 15E livrare / returnare in afara orelor de program sau zile nelucratoare; 
 • Auto se livreaza spalata si cu plinul facut, se returnneaza in aceleasi conditii, in caz contrar se achita 10E spalatul si 10E taxa alimentare + costul combustibilului;
 • Sofer aditional 10E;
 • Promotia este valabila doar pentru inchirieri nationale, nu se poate iesi cu auto din tara.

In pretul serviciului de inchirieri auto sunt incluse:

 • Asigurare de raspundere civila (RCA);
 • Asigurare FULL CASCO - CDW si TP conform termeni si conditii;
 • Rovinieta;
 • Anvelope vara / iarna in functie de sezon;
 • Auto neinscriptionate;
 • Inlocuirea masinii GRATUIT in caz de defectiune;
 • Asistenta rutiera 24/24;
 • Taxele locale incluse;
 • Modificarea rezervarii GRATUIT.

Pretul exclude:

 • Combustibil;
 • Amenzi;
 • Taxe autostrada, feribot sau pod.

 

Închiriere Auto Dacia Logan Pret FIX

 

Închirieri Auto Bucuresti PRET FIX

 

Dacia Logan are Motorizare: 1.0 or 1.2 Benzina, 75cp, consum combustibil regim mixt 5,8 litri/100km.

Optiuni:  Aer Conditionat, Senzori parcare spate, Geamuri electrice, ABS, ESP, 4 Airbag, Radio Mp3,  comenzi volan, Oglinzi electrice si incalzite, computer bord, Gear Shift Indicator, proiectoare ceata, ISOFIX, Tire pressure indicator, temperatura exterioara.

Inchirieri auto Bucuresti Dacia Logan are transmisie manuala, 5 locuri; in spatiul din portbagaj pot incapea pana la 3 valize.

An fabricatie: 2016 / 2017

Închirieri Masini Bucuresti Pret FIX

 

Rent a Car Bucuresti Pret FIX

 

Descriere Servicii: Perioada minima de inchiriere este de 4 zile. Livrarea este gratuita la sediul AMS Rent a Car din Bucuresti, Bd. Lacul Tei nr 1-3, intersectia cu Bd Barbu Vacarescu de L-V in intervalul 9-18. In afara programului de lucru sau livrarea la o alta adresa, inclusiv Aeroportul Otopeni, este posibila conrta unei sume de 15E/interventie. Masinile de inchiriat se pot accesa de orice persoana care are permis de conducere de minim 1 an, indiferent de varsta. Primul sofer este gratuit, pentru soferi suplimentari se percepe o taxa de 10E/inchiriere. 

Kilometrajul: este limitat la 200km/zi indiferent de perioada. Kilometrajul suplimentar se achita separat si are un cost de 0,1 €/km.

Rezervare: masinii de inchiriat se pot rezerva pe model/motorizare in cazul in care inchirierea incepe imediat; in cazul in care rezervarea se face pentru o data viitoare, rezervarea se face pe clasa iar masina ce se va livra fi din aceeasi clasa, modelul exact al automobilului inchiriat neputand fi garantat.

Livrarea: masinii de inchiriat se face dupa o inspectie tehnica si estetica detaliata, verificarea documentatiei, spalarea si alimentarea cu combustibil a masinii pentru a beneficia de un serviciu de inchiriere profesional. La returnare masina trebuie adusa in aceleasi conditii inc az contrar spalatul se taxeaza cu 10E, realimentarea cu 10E + costul combustibilului.

Metoda de plata / Garantia:  Plata pentru masini de inchiriat se poate face cash, card sau prin transfer bancar, garantia returnabila fiind preautorizata pe un card de credit intrucat contravaloarea garantiei nu ajunge in posesia noastra, ramane in contul Dumneavoastra urmand a fi deblocata la returnare daca autovehiculul a fost returnat in aceeasi stare. In caz de daune sau elemente lipsa/deteriorate, se poate retine o suma pentru remediere in cuantum maxim cu valoarea garantiei. Pentru micsorarea sau eliminarea garantiei, va rugam sa analizati termenii si conditiile pentru masini de inchiriat si sa alegeti asigurarea suplimentara care va avantajeaza. 

La solicitarea dvs serviciul de inchirieri auto se poate face cu sofer AMS, 8 ore/zi, caz in care garantia / depozitul este 0, riscul  in caz de dauna sau furt fiind preluat de noi.

Documente necesare: Pentru efectuarea contractului serviciului de inchiriat masini avem nevoie de o copie a  permisului de conducere, o copie a cartii de identitate/pasaport si o adresa de e-mail valida unde sa trimitem o copie a procesului verbal de livrare. La livrarea masinii de inchiriat, nu uitati card-ul de credit VISA sau MASTERCARD pentru preautorizarea garantiei.

 

Pentru mai multe informatii cu privire la inchirieri auto Bucuresti va rugam sa analizati termenii si conditiile precum si modelul de contract pentru inchirieri auto Otopeni sau Bucuresti  disponibile AICI.

 

Conditii speciale si tarife negociabile pentru INCHIRIERI AUTO AEROPORT OTOPENI SAU BUCURESTI  PE TERMEN LUNG, pentru perioade mai mari de 1 luna. Posibilitate de INCHIRIERI AUTO OTOPENI SAU BUCURESTI PE TERMEN LUNG / LEASING OPERATIONAL sau orice tip de autovehicul, nou sau din flota existenta. Contactati-ne pentru detalii.

 

Închirieri Masini Bucuresti Pret Fix

Masina se poate livra la mine acasa?
Mihai Dontu, 2016-10-18 13:17:50
Da, masina se livreaza la adresa indicata de Dvs, inclusiv la domiciliu. Pentru inchirierile cu o perioada mai mare de 3 zile in Bucuresti si Cluj-Napoca livrarea si returnarea este gratis.
As vrea sa inchiriez un VW Golf 7 in perioada 29 iunie-31 iulie si as vrea sa stiu cu cat timp inainte de a face rezervarea am garantia ca o sa primesc masina pe care o vreau?
Lazar Bogdan, 2017-01-12 03:02:20
Buna ziua, tinand cont ca solicitarea de inchiriere este peste cateva luni, rezervarile sunt confirmate doar pentru o clasa auto, nu pentru un anumit model de autovehicul. Cel mai probabil vom avea disponibilitate pentru respectivul model de autovehiculinsa putem garanta disponibilitatea doar cu o saptamana inainte de perioada indicata de Dumneavoastra. Va multumim!

Trimite o intrebare