Acest site foloseste cookies, detalii. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul folosirii lor. 

Back To Top
Call

Inchirieri Auto Skoda Rapid Diesel

Selecteaza datele si locatia pentru calcularea pretului total

Descriere
Date tehnice
Foto / Video
Detalii servicii
Intrebari si raspunsuri (2)

Închirieri Auto Bucuresti 

Pretul include:

 • Kilometraj nelimitat pentru inchirieri masini Aeroport Otopeni pe o perioada mai mare de 3 zile;
 • Anvelope vara / iarna in functie de sezon;
 • Livrare/returnare GRATUIT pe raza orasului Bucuresti si Cluj-Napoca pentru masini de inchiriat pe o perioada mai mare de 3 zile de L-V intre 9-18; pentru tarifele aplicate in alte locatii sau in afara orelor de program, consultati  termeni si conditii;
 • Asigurare de raspundere civila (RCA);
 • Asigurare FULL CASCO - CDW si TP conform termeni si conditii;
 • Rovinieta;
 • Auto neinscriptionate;
 • Inlocuirea masinii GRATUIT in caz de defectiune;
 • Spalare GRATUIT;
 • Asistenta rutiera 24/24;
 • Sofer aditional GRATUIT;
 • Taxele locale incluse;
 • Modificarea rezervarii GRATUIT.

Pretul exclude:

 • Combustibil;
 • Amenzi;
 • Taxe autostrada, feribot sau pod.

Mentiune: disponibilitatea pentru Skoda Rapid Diesel este limitata, pentru rezervarile ce nu se pot onora cu Skoda Rapid Diesel se va pune la dispozitie auto clasa compacta si vom restitui contravaloarea a 5E/zi. 

Închirieri Masini Aeroport Otopeni 

Închirieri Auto Aeroport Otopeni

Skoda Rapid Diesel are motorizare: 1.4 TDI - Diesel, 90cp, consum combustibil regim mixt 3,6 litri/100km.

Optiuni:  Inchirieri auto Bucuresti - Skoda Rapid are urmatoarele optiuni - Climatic - instalatie de aer conditionat cu reglaj manual, Computer de bord, Airbag-uri laterale fata, Airbag-uri pentru cap fata/spate, Airbag pasager cu posibilitate de dezactivare, Airbag sofer, ESC - program electronic de stabilitate, Geamuri electrice fata, Proiectoare Ceata, Inchidere centralizata, Oglinzi laterale electrice si incalzite, Pregatire "Isofix" pentru ancorarea a 2 scaune de copii, pe scaunele din spate, Radio Blues MIB cu 4 difuzoare aux IN si USB slot (redare fisiere MP3), Scaun sofer reglabil manual pe inaltime, Servodirectie, Sistem start/stop cu recuperare energie, TPM - monitorizarea presiunii in pneuri, Volan reglabil axial si vertical, consum mixt 3,6l/100km, 5 usi (berlina - Hatchback).

Modelul Skoda Rapid pentru inchirieri auto Bucuresti sau Cluj  are transmisie manuala, 5 locuri; in spatiul din portbagaj pot incapea pana la 3 valize.

An fabricatie: 2016

Închirieri Masini Aeroport Otopeni

Inchirieri Auto Aeroport Otopeni

Descriere Servicii: Inchirieri masini Aeroport Otopeni, Bucuresti, Cluj si judetele limitrofe Skoda Rapid model nou 2016 cu livrare gratuita (in Bucuresti si Cluj pentru inchirieri auto pentru o perioada mai mare de 3 zile de Luni-Vineri in intervalul orar 9-18).  Pentru inchirieri masini Aeroport Otopeni pe o perioada ce depaseste 10 zile, autovehiculul se livreaza gratuit in judetele adiacente oraselor Bucuresti si Cluj sau contra cost la nivel national. Inchirieri masini aeroport Otopeni se pot face de orice persoana care are permis de conducere de minim 1 an, indiferent de varsta.

Kilometrajul: este nelimitat pentru inchireri masini Aeroport Otopeni pentru perioade mai mari de 3 zile; in cazul in care perioada este mai mica, exista o limita de kilometri de 150km/zi, iar in cazul in care se circula in afara tarii se aplica o limita de 300km/zi indiferent de perioada. Kilometrajul suplimentar se achita separat si are un cost de 0,09 €/km pentru rent a car aeroport Otopeni, Bucuresti sau Cluj.

Rezervare: Inchirieri masini aeroport Otopeni, Bucuresti sau Cluj se pot rezerva pe model exact in cazul in care inchirierea incepe imediat; in cazul in care rezervarea se face pentru o data viitoare, masina primita va fi din aceeasi clasa, modelul exact al autovehiculului neputand fi garantat.

Livrarea: pentru inchirieri masini aeroport Otopeni, Bucuresti si Cluj se face dupa o inspectie tehnica si estetica detaliata, verificarea documentatiei, spalarea si alimentarea cu combustibil a masinii pentru a beneficia de un serviciu de inchiriere profesional.

Metoda de plata / Garantia:  Plata pentru rent a car aeroport Otopeni, Bucuresti sau Cluj se poate face cash, card sau prin transfer bancar, garantia returnabila fiind preautorizata pe un card de credit intrucat contravaloarea garantiei pentru masina de inchiriat nu ajunge in posesia noastra, ramane in contul Dumneavoastra urmand a fi deblocata la returnare daca autovehiculul a fost returnat in aceeasi stare. In caz de daune sau elemente lipsa/deteriorate se poate retine o suma pentru remediere in cuantum maxim cu valoarea garantiei. Pentru micsorarea sau eliminarea garantiei, va rugam sa analizati termenii si conditiile de inchirieri auto si sa alegeti asigurarea suplimentara care va avantajeaza. 

La solicitarea dvs serviciul rent a car se poate face cu sofer AMS, 8 ore/zi, caz in care garantia / depozitul este 0, riscul  in caz de dauna sau furt fiind preluat de noi.

Documente necesare: Pentru efectuarea contractului pentru inchirieri masini aeroport Otopeni, Bucuresti sau Cluj avem nevoie de o copie a  permisului de conducere, o copie a cartii de identitate/pasaport si o adresa de e-mail unde sa trimitem o copie a procesului verbal de livrare. La livrare, rent a car Otopeni, Bucuresti sau Cluj nu uitati card-ul de credit VISA sau MASTERCARD pentru preautorizarea garantiei.

Pentru mai multe informatii cu privire la inchirieri masini Aeroport Otopeni, Bucuresti va rugam sa analizati termenii si conditiile precum si modelul de contract pentru rent a car Otopeni, Bucuresti sau Cluj disponibile AICI.

 

Conditii speciale si tarife negociabile pentru INCHIRIERI MASINI AEROPORT OTOPENI, BUCURESTI SAU CLUJ PE TERMEN LUNG, pentru perioade mai mari de 1 luna. Posibilitate RENT A CAR AEROPORT OTOPENI, BUCURESTI SAU CLUJ PE TERMEN LUNG / LEASING OPERATIONAL sau orice tip de autovehicul, nou sau din flota existenta. Contactati-ne pentru detalii.

Închirieri Masini Aeroport Otopeni

Masina se poate livra la mine acasa?
Mihai Dontu, 2016-10-18 13:17:50
Da, masina se livreaza la adresa indicata de Dvs, inclusiv la domiciliu. Pentru inchirierile cu o perioada mai mare de 3 zile in Bucuresti si Cluj-Napoca livrarea si returnarea este gratis.
As vrea sa inchiriez un VW Golf 7 in perioada 29 iunie-31 iulie si as vrea sa stiu cu cat timp inainte de a face rezervarea am garantia ca o sa primesc masina pe care o vreau?
Lazar Bogdan, 2017-01-12 03:02:20
Buna ziua, tinand cont ca solicitarea de inchiriere este peste cateva luni, rezervarile sunt confirmate doar pentru o clasa auto, nu pentru un anumit model de autovehicul. Cel mai probabil vom avea disponibilitate pentru respectivul model de autovehiculinsa putem garanta disponibilitatea doar cu o saptamana inainte de perioada indicata de Dumneavoastra. Va multumim!

Trimite o intrebare