Acest site foloseste cookies, detalii. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul folosirii lor. 

Back To Top
Call

Inchirieri Auto Bucuresti

AMS Rent a Car este o companie romaneasca ce ofera servicii de inchirieri auto, cu birouri in Bucuresti si Cluj. Prezenti pe piata din anul 2012, inchiriem autovehicule in Bucuresti, Otopeni sau Cluj si oriunde la nivel national pentru perioade mai mari de 10 zile. Serviciile noastre se caracterizeaza prin promptitudine si atentie la toate detaliile necesare pentru ca inchirierea unei masini de la noi sa fie o experienta placuta, confortabila si sigura. Oferim suport 24/24 pe teritoriul intregii tari si va punem la dispozitie un parc auto variat cu peste 20 modele diferite de autoturisme noi.

 

Serviciile noastre constau in inchirierea de autovehicule pe perioade scurte, medii si lungi, acestea incluzand:

 • Livrarea si returnarea autovehiculelor la/de la adresa indicata;
 • Livrarea se face dupa o inspectie detaliata a autovehiculului pentru a asigura un nivel de siguranta ridicat si confort in exploatare;
 • Management complet al flotei (asigurari, impozit, rovinieta, ITP, revizii, etc);
 • Livrarea se face cu rezervorul plin si autovehiculul spalat interior/exterior;
 • Asistenta rutiera si telefonica 24/24 pentru autovehiculul inchiriat;
 • Inlocuirea autovehiculului in caz de imobilizare;
 • Oferta optimizata nevoilor de business.

 

Dezvoltarea sanatoasa este datorata respectarii constante a valorilor in care credem:

 • siguranta si confort; 
 • punctualitate, disponibilitate si flexibilitate; 
 • creativitate, dezvoltare continua, adaptabilitate; 
 • proactivitate, orientare catre nevoile clientului; 
 • respect fata de client, angajati, furnizori, mediu si comunitate.

 

Inchirieri masini si servicii de rent a car AMS Rent a Car

 

 

 


Echipa noastra este dedicata 100% mentinerii fiecarui autovehicul din flota in cea mai buna stare posibila, de la o curatenie impecabila, pana la o verificare riguroasa a performantelor sale tehnice. Astfel, aceste aspecte de care nu aveti intotdeauna timp sa va ocupati personal nu mai sunt in grija dumneavoastra! In parcul nostru se afla autovehicule noi, acoperind nevoile de inchireri auto ale oricarei companii sau persoane fizice, in Bucuresti, Cluj, aeroport Otopeni sau in alta zona de pe teritoriul Romaniei.

 

 

Film prezentare AMS Rent a Car 

 

 

Va prezentam in cele de mai jos cinci aspecte importante legate de inchirierea unui autovehicul din flota noastra:

Iesirea din tara cu autovehiculul

In cazul deplasarii cu autovehiculul in afara teritoriului Romaniei aveti nevoie de asigurarea Carte Verde, extindere CASCO si de imputernicirea pentru iesirea din tara. Pentru a le obtine va rugam sa ne contactati cu minim 1 saptamana inainte.

Returnarea autovehiculului

Contactati-ne cu 1 zi inainte de returnare, pentru a stabili impreuna detaliile legate de predarea autovehiculului (ora si adresa).

Returnati autovehiculul in aceeasi stare in care l-ati primit (nivel combustibil). In caz contrar,  costurile pentru aducerea autovehiculului la starea de la livrare vor fi facturate catre dumneavoastra.

Intretinerea autovehiculului

Revizia periodica a autovehiculului se efectueaza cu rigurozitate, conform recomandarilor producatorului. Informatii cu privire la data sau kilometrajul la care trebuie facuta urmatoarea revizie se gasesc in PV livrare sau in cartea service a autovehiculului. In vederea efectuarii acesteia, va rugam sa ne anuntati cu 1 saptamana inainte, pentru a realiza programarea la service.

Verificati periodic, dupa parcurgerea a aproximativ 1.000 km, nivelul uleiului si al celorlalte lichide, precum si presiunea anvelopelor.

In cazul in care sesizati o functionare neconforma a autovehiculului, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp in vederea programarii la service si remedierea deficientei semnalate.

Daca autovehiculul este imobilizat, contactati-ne pentru a va pune la dispozitie o platforma.

Anvelope de sezon

In functie de data livrarii, autovehiculul este livrat cu anvelope corespunzatoare sezonului (15 octombrie-15 martie - anvelope iarna, restul perioadei - anvelope vara). In cazul in care, pe durata utilizarii autovehiculului, este necesara inlocuirea anvelopelor va rugam sa ne contactati in vederea programarii la service.

Asigurare

Autovehicului este asigurat Full Casco. In caz de accident sau furt, aveti responsabilitatea CDW (Collision Damage Waiver) si TP (Theft Protection). Nu lasati actele sau cheile in interiorul vehiculului! In caz de furt total al autovehiculului, aceasta este o excludere de la asigurarea Casco.

In caz de furt al autovehiculului sau pierdere/furt al cheilor ori talonului, anuntati incidentul imediat, la cea mai apropiata unitate de politie si AMS Rent a car telefonic la 0744 500 909.


 

 

Consum combustibil mixt - 5,8 (l/100km)
de la 20.23 EUR/zi
TVA Inclus


mai multe detalii

 

    Contact                                                                           

CALL CENTER NATIONAL:
Telefon: +4 031 436 17 07 
Mobil: +4 0770 333 555 (valabil si pe WhatsApp)
            *numere telefon cu tarif normal
 
E-mail: office[at]amsrentacar.ro
Program: Luni - Duminica 7:00 - 22:00   

 

Agentie AMS Rent a Car BUCURESTI: Bd. Lacul Tei, nr 1-3, sector 2, Bucuresti (intersectia cu Bd. Barbu Vacarescu)
Localizare Google Maps - Agentie Bucuresti
Agentie AMS Rent a Car CLUJ-NAPOCA: Str. Corneliu Coposu, Cluj-Napoca
Localizare Google Maps - Agentie Cluj