Acest site foloseste cookies, detalii. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul folosirii lor. 

Back To Top
Call

Masina de inchiriat Toyota Corolla

Selecteaza datele si locatia pentru calcularea pretului total

Descriere
Date tehnice
Foto / Video
Detalii servicii
Intrebari si raspunsuri (2)

Masini de Închiriat Aeroport - Toyota Corolla 

Pretul include:

 • Kilometraj nelimitat pentru masini de inchiriat aeroport pe o perioada mai mare de 3 zile;
 • Anvelope vara / iarna in functie de sezon
 • Livrare/returnare GRATUIT pe raza orasului Bucuresti si Cluj-Napoca pentru inchirieri auto pe o perioada mai mare de 3 zile de L-V intre 9-18; pentru tarifele aplicate in alte locatii sau in afara orelor de program, consultati termeni si conditii; 
 • Asigurare de raspundere civila (RCA);
 • Asigurare FULL CASCO - CDW si TP conform termeni si conditii;
 • Rovinieta;
 • Auto neinscriptionate;
 • Inlocuirea masinii GRATUIT in caz de defectiune;
 • Spalare GRATUIT;
 • Asistenta rutiera 24/24;
 • Sofer aditional GRATUIT;
 • Taxele locale incluse;
 • Modificarea rezervarii GRATUIT.

Pretul exclude:

 • Combustibil;
 • Amenzi;
 • Taxe autostrada, feribot sau pod.

 

Închirieri Masini Aeroport

Închirieri Auto Bucuresti

Motorizare: 1.3 VVT Benzina, 99cp, consum combustibil regim mixt 5,6 litri/100km.

Optiuni:  Masini de inchiriat Marca Toyota Corolla are urmatoarele optiuni: Aer Conditionat Climatronic -sistem de climatizare cu reglaj automat al temperaturii, Computer de bord, Airbag-uri laterale fata sofer si pasager, Airbag frontale sofer si pasager , ESC - program electronic de stabilitate, Geamuri electrice fata, Inchidere centralizata, Oglinzi laterale electrice si incalzite, Pregatire "Isofix" pentru ancorarea a 2 scaune de copii, pe scaunele din spate, Radio cu 4 difuzoare aux IN si USB slot (redare fisiere MP3), Scaun sofer reglabil manual pe inaltime, Servodirectie, TPM - monitorizarea presiunii in pneuri, Hill Hold - asistarela demarajul din rampa, indicator optic pentru schimbarea treptei de viteza, Volan reglabil axial si vertical, 5 usi (berlina - hatchback)

Inchirieri masini Aeroport Otopeni - Toyota Corolla au transmisie manuala, 5 locuri; in spatiul din portbagaj pot incapea pana la 3 valize.

An fabricatie: 2017

Închirieri Auto Aeroport

Închirieri AMasini Aeroport Otopeni 

Descriere Servicii: Masini de inchiriat Toyota Corolla cu livrare gratuita (Bucuresti si Cluj-Napoca pentru masini de inchiriat pentru o perioada mai mare de 3 zile de Luni-Vineri in intervalul orar 9-18).  Pentru inchiriere auto pe o perioada ce depaseste 10 zile, autovehiculul se livreaza gratuit in judetele adiacente orasului Bucuresti si Cluj sau contra cost la nivel national. Masini de inchiriat se pot accesa de orice persoana care are permis de conducere de minim 1 an, indiferent de varsta.

Kilometrajul: este nelimitat pentru masini de inchiriat pentru o perioada mai mare de 3 zile; in cazul in care perioada este mai mica, exista o limita de kilometri de 150km/zi, iar in cazul in care se circula in afara tarii se aplica o limita de 300km/zi, indiferent de perioada. Kilometrajul suplimentar se achita separat si are un cost de 0,09 €/km.

Rezervare: masini de inchiriat se pot rezerva pe model/motorizare in cazul in care inchirierea incepe imediat; in cazul in care rezervarea se face pentru o data viitoare, masina primita va fi din aceeasi clasa, modelul exact al autovehiculului neputand fi garantat.

Livrarea: masinii de inchiriat se face dupa o inspectie tehnica si estetica detaliata, verificarea documentatiei, spalarea si alimentarea cu combustibil a masinii pentru a beneficia de un serviciu de inchiriere profesional.

Metoda de plata / Garantia:  Plata pentru inchirierea masinii se poate face cash, card sau prin transfer bancar, garantia returnabila fiind preautorizata pe un card de credit intrucat contravaloarea garantiei nu ajunge in posesia noastra, ramane in contul Dumneavoastra urmand a fi deblocata la returnare daca autovehiculul a fost returnat in aceeasi stare. In caz de daune sau elemente lipsa/deteriorate, se poate retine o suma pentru remediere in cuantum maxim cu valoarea garantiei. Pentru micsorarea sau eliminarea garantiei, va rugam sa analizati termenii si conditiile pentru masini de inchiriat si sa alegeti asigurarea suplimentara care va avantajeaza. 

La solicitarea dvs serviciul inchirieri auto se poate face cu sofer AMS, 8 ore/zi, caz in care garantia / depozitul este 0, riscul  in caz de dauna sau furt fiind preluat de noi.

Documente necesare: Pentru efectuarea contractului serviciului masini de inchiriat avem nevoie de o copie a  permisului de conducere, o copie a cartii de identitate/pasaport si o adresa de e-mail valida unde sa trimitem o copie a procesului verbal de livrare. La livrarea masinii de inchiriat, nu uitati card-ul de credit VISA sau MASTERCARD pentru preautorizarea garantiei.

 

Pentru mai multe informatii cu privire la serviciul masini de inchiriat  va rugam sa analizati termenii si conditiile precum si modelul de contract pentru masini de inchiriat disponibile  AICI.

 

Conditii speciale si tarife negociabile pentru MASINI DE INCHIRIAT PE TERMEN LUNG, pentru perioade mai mari de 1 luna. Posibilitate de INCHIRIERI AUTO PE TERMEN LUNG / LEASING OPERATIONAL sau orice tip de autovehicul, nou sau din flota existenta. Contactati-ne pentru detalii.

Închirieri Auto Aeroport Otopeni

Masina se poate livra la mine acasa?
Mihai Dontu, 2016-10-18 13:17:50
Da, masina se livreaza la adresa indicata de Dvs, inclusiv la domiciliu. Pentru inchirierile cu o perioada mai mare de 3 zile in Bucuresti si Cluj-Napoca livrarea si returnarea este gratis.
As vrea sa inchiriez un VW Golf 7 in perioada 29 iunie-31 iulie si as vrea sa stiu cu cat timp inainte de a face rezervarea am garantia ca o sa primesc masina pe care o vreau?
Lazar Bogdan, 2017-01-12 03:02:20
Buna ziua, tinand cont ca solicitarea de inchiriere este peste cateva luni, rezervarile sunt confirmate doar pentru o clasa auto, nu pentru un anumit model de autovehicul. Cel mai probabil vom avea disponibilitate pentru respectivul model de autovehiculinsa putem garanta disponibilitatea doar cu o saptamana inainte de perioada indicata de Dumneavoastra. Va multumim!

Trimite o intrebare