Acest site foloseste cookies, detalii. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul folosirii lor. 

Back To Top
Call

Microbuz de inchiriat Opel Vivaro

Selecteaza datele si locatia pentru calcularea pretului total

Descriere
Date tehnice
Foto / Video
Detalii servicii
Intrebari si raspunsuri (2)

PROMOTIE Pret FIX 60E/zi indiferent de perioada!

Conditii speciale PROMOTIE: 

 • Perioada minima 4 zile;
 • Kilometraj inclus 200km/zi, km suplimentar 0.1E/km;
 • Livrare/returnare GRATUIT la sediul AMS Rent a Car din Bucuresti - Bd Lacul Tei 1-3, intersectie cu Barbu Vacarescu de luni - vineri intre 9:18;
 • 15E livrare / returnare in Bucuresti sau Aeroport Otopeni;
 • 15E livrare / returnare in afara orelor de program sau zile nelucratoare; 
 • Auto se livreaza spalata si cu plinul facut, se returnneaza in aceleasi conditii, in caz contrar se achita 10E spalatul si 10E taxa alimentare + costul combustibilului;
 • Sofer aditional 10E;
 • Promotia este valabila doar pentru inchirieri nationale, nu se poate iesi cu auto din tara.

Microbuz de Inchiriat 8+1 Locuri

Pretul include:

 • Anvelope vara / iarna in functie de sezon;
 • Asigurare de raspundere civila (RCA);
 • Asigurare FULL CASCO - CDW si TP conform termeni si conditii;
 • Rovinieta;
 • Auto neinscriptionate;
 • Inlocuirea masinii GRATUIT in caz de defectiune;
 • Asistenta rutiera 24/24;
 • Taxele locale incluse;
 • Modificarea rezervarii GRATUIT.

Pretul exclude:

 • Combustibil;
 • Amenzi;
 • Taxe autostrada, feribot sau pod.

Inchirieri Auto 8+1

Inchiriere Microbuz 8+1 Locuri

Opel Vivaro 8+1 locuri are motorizare: 1.6 diesel, 95cp, consum combustibil regim mixt 6,3 litri/100km.

Optiuni: microbuz de inchiriat 8+1 locuri are urmatoarele optiuni: Aer Conditionat, Geamuri electrice fata, ESP, Geamuri laterale si spate cu folie, senzori parcare spate, asistenta la coborare, inchidere centralizata, 3 Airbaguri, senzori monitorizare presiune roti, IsoFix, pregatire telefon cu Bluetooth, oglinzi electrice si incalzite, computer de bord, volan reglabil pe inaltime si profunzime, torpedou iluminat si refrigerat, radio CD, stergatoare geamuri spate, proiectoare fata.

Inchiriere microbuz 8+1 locuri are transmisie manuala, 9 locuri; in spatiul din portbagaj pot incapea pana la 6 valize. 

An fabricatie: 2017

Microbuz de Inchiriat Aeroport Otopeni

Inchirieri Auto 8+1 Otopeni - Bucuresti

Descriere Servicii: inchirieri auto 8+1 locuri Opel Vivaro, cu livrare gratuita (in Bucuresti pentru rent a car 8+1 locuri pentru o perioada mai mari de 3 zile de Luni-Vineri in intervalul orar 9-18). Pentru rent a car 8+1 Bucuresti pe o perioada ce depaseste 10 zile, autovehiculul se livreaza gratuit in judetele adiacente Orasului Bucuresti sau contra cost la nivel national. Inchirieri auto 8+1 se poate face de orice persoana care are permis de conducere de minim 1 an, indiferent de varsta.

Kilometrajul: este nelimitat pentru inchiriere microbuz 8+1 locuri pentru perioade mai mari de 3 zile; in cazul in care perioada este mai mica, exista o limita de kilometri de 150km/zi, iar in cazul in care se circula in afara tarii se aplica o limita de 300km/zi, indiferent de perioada. Kilometrajul suplimentar se achita separat si are un cost de 0,1 €/km pentru microbuz de inchiriat 8+1 locuri

Rezervarile: pentru inchiriere microbuz 8+1 locuri se pot face pe model exact in cazul in care inchirierea incepe imediat; in cazul in care rezervarea se face pentru o data viitoare, masina primita va fi din aceeasi clasa, modelul exact al autovehiculului neputand fi garantat.

Livrarea: pentru inchirieri auto 8+1 locuri se face dupa o inspectie tehnica si estetica detaliata, verificarea documentatiei, spalarea si alimentarea cu combustibil a masinii pentru a beneficia de un serviciu de inchiriere auto profesional.

Metoda de plata / Garantia:  Plata pentru rent a car 8+1 locuri se poate face cash, card sau prin transfer bancar, garantia returnabila fiind preautorizata pe un card de credit intrucat contravaloarea garantiei pentru inchiriere microbuz 8+1 locuri nu ajunge in posesia noastra, ramane in contul Dumneavoastra, urmand a fi deblocata la returnare daca autovehiculul a fost returnat in aceeasi stare. In caz de daune sau elemente lipsa/deteriorate, se poate retine o suma pentru remediere in cuantum maxim cu valoarea garantiei. Pentru micsorarea sau eliminarea garantiei, va rugam sa analizati termenii si conditiile de inchiriere si sa alegeti asigurarea suplimentara care va avantajeaza. 

La solicitarea dvs serviciul inchirieri microbuz se poate face cu sofer AMS, 8 ore/zi, caz in care garantia / depozitul este 0, riscul  in caz de dauna sau furt fiind preluat de noi.

Documente necesare: Pentru efectuarea contractului de inchiriere microbuz 8+1 locuri avem nevoie de o copie a  permisului de conducere, o copie a cartii de identitate/pasaport si o adresa de e-mail valida unde sa trimitem o copie a procesului verbal de livrare. La livrare microbuz de inchiriat, nu uitati card-ul de credit VISA sau MASTERCARD pentru preautorizarea garantiei. 

 

Pentru mai multe informatii cu privire la serviciul inchiriere microbuz 8+1 locuri va rugam sa analizati termenii si conditiile precum si modelul de contract pentru rent a car 8+1 disponibile AICI.

 

Conditii speciale si tarife negociabile pentru inchirieri auto 8+1 locuri PE TERMEN LUNG, pentru perioade mai mari de 1 luna. Posibilitate de inchiriere microbuz 8+1 locuri PE TERMEN LUNG / LEASING OPERATIONAL sau orice tip de autovehicul, nou sau din flota existenta. Contactati-ne pentru detalii. 

Inchirieri Auto 8+1 Locuri

Masina se poate livra la mine acasa?
Mihai Dontu, 2016-10-18 13:17:50
Da, masina se livreaza la adresa indicata de Dvs, inclusiv la domiciliu. Pentru inchirierile cu o perioada mai mare de 3 zile in Bucuresti si Cluj-Napoca livrarea si returnarea este gratis.
As vrea sa inchiriez un VW Golf 7 in perioada 29 iunie-31 iulie si as vrea sa stiu cu cat timp inainte de a face rezervarea am garantia ca o sa primesc masina pe care o vreau?
Lazar Bogdan, 2017-01-12 03:02:20
Buna ziua, tinand cont ca solicitarea de inchiriere este peste cateva luni, rezervarile sunt confirmate doar pentru o clasa auto, nu pentru un anumit model de autovehicul. Cel mai probabil vom avea disponibilitate pentru respectivul model de autovehiculinsa putem garanta disponibilitatea doar cu o saptamana inainte de perioada indicata de Dumneavoastra. Va multumim!

Trimite o intrebare